Ny tapeter

Med sol och vår kommer oftast inredningssuget tillbaka och jag vill göra om allt hemma igen… Något tröttsamt tycker en i vårt hushåll, för mig är det sjukt kul. 

Nästa rum blir Williams, det är ändå fem år sedan jag fixade i det senast och det bara hänger i luften att det behöver fixas till. Han har gått ifrån att vara litet barn till numer lite större och faktiskt ha lite intressen. 

Lego, superhjältar och action är något att gillar väldigt mycket så nu ska jag tapetsera en fondvägg inne hos honom med just, superhjältar. Resterande av väggarna ska få en grå ton åt det ljusare hållet tänker jag. Så tanken är att han ska få ett rum som han kan ha ett par år utan att tröttna på det. Stilrent men inslaget av fondväggen gör att det blir lite coolt. Tillsammans med sin nya stringhylla och lite nya tavlor som väntar på att komma upp så tror jag det kommer bli skit snyggt. 

Tapeterna kommer ifrån midbec och det fanns en hel del att välja på så jag kollade/letade och velade i flera veckor innan det just föll på denna variant. 

   
    
 

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388