Snabba kast…

Startade dagen med en massa bus med barnen på Naturhistoriska men det får bli ett eget inlägg i morgon om det. 

För påväg hem därifrån fick jag ett sms ifrån min syster om att vår pappa haft hjärtinfarkt under natten. Tårarna bara sprutade när jag läste smset och jag bestämde mig ganska snabbt för att åka ner. 

Så jag och Lily är nu nere i Höllviken och ska hälsa på pappa på sjukhuset eller hemma beroende på när han kommer hem. Andra gången pappa undkommer döden med snabbt handlande och en stor dos tur… Så med facit i hand så ska man ta vara på tiden vi har tillsammans med nära och kära. Så spenderar några dagar med syster och pappa och hoppas på att allt har gått så bra med pappa som vi förstått…

   
 

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388