#Bloggarnatillhavs del 1

Tystnaden här inne har berott på att ifrån torsdag har tiden och dagarna sprungit iväg. Nu sitter jag i soffan med en kaffe och datorn på ett sådant sätt att jag kan skriva lite.

Detta Inlägg innehåller arbetsprover ifrån samarbetspartners, se listan nedan.

Vi har haft två fantastiska dygn med Tallink Silja och på deras båt Symphony. Dock så startade ju min och Sariannes ”resa” långt innan dess ;). Jag körde ner till Nyköping för att möta upp henne, väl där började vi faktiskt med att äta in för helgen, varsit mål på MAX och en kaffe som blev kvarglömd på toan så satte vi oss i bilen för att köra tillbaka mot Stockholm.

Under resan så insåg vi att vi glömt några saker så som en ram till en poster, en ram till ett Photo Booth och framförallt färg till vår skrivare… Det var en herrans massa papper som vi skulle skriva ut nämligen. Så det blev stopp på både Ikea och elgiganten… Men väl hemma var det hög tid att få i ordning alla påsar, utskrifter och plock som faktiskt blir inför ett event som detta.

Det som vi trodde skulle ta några timmar tog faktiskt några fler. Men att sitt att pyssla med sådana här saker är ju så sjukt kul så att tiden sprang iväg och att vi somnade alldeles för sent denna kväll var bara mysigt. Vi hade fokuserat på att ha några få sponsorer som vi använde oss av mer än att det blir ett helt hav med saker som tjejerna inte skulle hinna dra nytta av under två dygn.

Till sist satt vi och hittade på uppdrag till tjejerna som dom skulle utföra under fredagskvällen, gissa om vi hade väldans skoj över det.

DSC06460 DSC06462

   

   

Ullmax, Lyko och SagaForm

DSC06463 DSC06464

Glossybox

DSC06477

På fredag morgon var det uppstigning vid sjusnåret tror jag, men vi hade en hel del att bära ner i bilen och gissa om det var tur att vi kunde använda vår stora Chevrolet…. Som ni ser ni precis hur full den blev. Vå tanke var nämligen att det mesta skulle vara klart så vi slapp stressa ihop påsarna på plats vilket gjorde att det såklart tog något mer plats än vad det gjort om det legat kvar i sina kartonger.

DSC06483

In mot stan! Först förbi Rusta för att köpa lite skoj till kvällen, sedan in till Glitter för att få till de sista sakerna inför en håruppsättnings tävling vi hade. Sist men inte minst Lindex, kaffe och en väl inplanerad lunch med ytterligare keffe… Jag vet kaffe är livets dryck och i fredags behövdes det en hel del av den varan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_0996

Mot båten! Vilket mysigt väder vi hade va? Vår plan var att vara vi Siljaterminalen vid ett då det fanns en hel del saker att få med oss, som tur var fanns det två korgar som vi kunde använda för att frakta på allt till vårt plan och hytter. Men det var verkligen med andan i halsen vi fick med oss allt i ett svep och att vi slapp springa fram och tillbaka ifrån bilen in på båten.

IMG_0991

  

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388