Flyga med Lily

Tänkte berätta lite om flygresan till Skåne med Lily. Av någon anledning var jag sjukt nervös för hur det skulle gå då hon var lite stökig på flyget till Thailand förra året. 

Men vi kom till Bromma i god tid vilket gjorde att hon sprang av sig en hel del energi. Samt att allt var ju super spännande och nytt. Så nervägen gick långt över förväntan vilket var skönt med tanke på vilken tid flyget gick, mitt i sova timman…. Så fram kom vi på ett toppen sätt. 

Hem gick det också över förväntan, samma sak här… Sovtid för Lily skit bra timat. Hon startade på ett bra humör och när vi skulle boarda så fick hon för sig att hon kunde det här med att flyga helt själv… Så hon betedde sig som en typisk Stockholmare i kön in till flyget, stress och typ klampade på folks hälsenor… När vi skulle sätta oss så var det ju inte på tal att sitta i mitt knä utan hon skulle sitta själv…

Så jag lät henne hållas lite så hon fick leka på ett söte själv och närbild skulle starta så tog jag fighten vilket ledde till att hon somnade i mitt knä… What det har aldrig hänt, så vi hade en mysig flygtur hem igen och det var ju absolut inga problem med flyget. Mutor hade jag ifs i form av godis;). 

   
 

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388