Sol i Karlstad

Fredag kväll och här sitter vi i varsin säng på Clarion Hotel Plaza och bloggar, målar naglarna och snackar skit med varandra. Jag och Sarianne bestämde oss för att dra till Karlstad en dag tidigare än planerat. Sagt och gjort, vi fixade så att det fanns hotellrum ledigt och sedan var det bara att boka tåg till Örebro för att möta Sarianne där. 

Så i morse gick vi upp tidigt för att vara på plats Racketcenter här i Karlstad för att vara med på årets VIP Bloggfrukost på Barnmässan. 

Det blev ett par timmars minglande och fotande och jag gillar mässan super mycket. Jag fotade kanske inte så mycket som jag ville men det är en dag i morgon också. 

   
    Vi hittade våra favoriter Tallink Silja  
   Frukost hos Libro  
    Selfies i hissen på väg upp till vårt fina rum. 

  
 Eftermiddagsfika på Plaza   

 

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388