London vacation day 1

Har inte berättat så mycket om London, så nu en vecka senare tycker jag det är hög tid.

Det blev ett lunchföyg över till Gatwick på fredagen och jag tycker det blev en bra tid trots försening med Norwegian. Men det bör man i regel räkna med när man flyger med dom. Så har men bara det med i beräkningen så lipper man bli så irriterad.

Väl på hotellet som jag redan visat er så var det dags att svira om och bege sig ut på Londons gator för att fira Pappa P då det var han födelsedag denna dag. Vi gick till ett ställe som jag faktiskt inte kommer ihåg vad det heter, men det var med rekommendation ifrån hotellet och det var kanske inte vår typ av restaurang riktigt men dom hade super goda drinkar.

 
  
  

 

 Så det blev en sen kväll med en massa prat och funderingar kring livet. För detta var vår första resa tillsammans själv sedan William föddes så det var helt klart en märklig känsla att kunna känna sig som en vuxen person utan att behöva ha fokus på barn som ska äta och sitta still.

Vi gick upp ganska sent på lördagen då vi hade förmånen att ha frukost ända till elva. Dessutom hade vi en egen frukostsal så det var verkligen ingen stress.

Vår tanke var att ta en dag på stan och det ända måsten vi hade var att besöka De Beers som ligger på old Bond street vilket inte kändes som ett måste ;). Så strosa runt i det härliga vårvädret var precis det vi gjorde.

 
  
  

 Vi hittade en mysig italienskt  restaurang som vi käkade lunch på. Så gott att jag längtar tillbaka i detta nu! Vi åt pasta men det fanns allt ifrån skaldjur till kallskuret så med andra ord något för alla. Vi kommer gå tillbaka dit så fort vi kommer till London igen.  

  

  

Maten i magen och ett glas rött så var det bara att fortsätta dagen på stan. Det blev lite shopping, vi tog en tur på Harrods och gick genom Hyde Park. Så vi gick närmare två mil på lördagen vilket i sig var väldigt skönt. Och man ser ju så mycket mer när man går än att gå ner i tunnelbanan.

 
  

  

Profilbild på admin
By

1 Comment

  1. Underbart ! Det är verkligen skönt att komma bort, om än så för bara några dagar.
    Och ni verkar ha spenderat dessa dagar väl :)
    Kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388