Off we Go…

Idag ska jag, William och Juno iväg på kryssning… Igen tänker ni. Ja, ni hörde rätt! Sarianne ska åka med sina barn så tänkte det kunde vara mysigt att haka på såhär sista dagarna på påsklovet. Dessutom ska det bli ganska mysigt att ha lite egen tid med bara dom två. Dom är sjukt peppade och har packat varsin väska med alldeles för mycket saker så behöver på något sätt revidera dom… Inte det enklaste men väl värt ett försök då tanken är att dom ska bära sina ryggsäckar själva. 

Funderar på att ta med en vagn till Juno så ska se om jag får till det idag. Har en enkel smidig sak nere i garaget, men kommer knappt ihåg hyrd den fungerar och just nu sitter adaptern på för bilstolen så ska försöka lösa det så har jag den med mig. Tänkte ta en runda i Helsingfors i morgon och Juno är inte alltid den piggaste på att gå så kan vara skönt att ha den med. 

Vi kommer hem på lördag förmiddag, känns perfekt att åka just som idag. Dessutom så har Silja Line premiär idag av musikalen Greas ombord så den ska vi dessutom försöka se på fredag. Vet inte om barnen orkar sitta still eller är intresserade men väl värt ett försök. För jag får nämligen skippa förhandsvisningen som är idag på morgonen. 

Så packning och lite shopping av några saker står på schemat idag innan jag hämtar upp de stora och åker emot båten. 

  

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>