Velande…

 Äntligen bestämde jag mig för att packa upp mattan som legat i källaren några veckor och väntat på mig. Jag har velat fram och tillbaka om jag skulle använda den till det jag tänkte ifrån början… Tanken var att jag skulle ha den under köksbordet och det är också där den nu hamnade men eftersom jag gillar mattan så mycket och vill egentligen inte förstöra den, för det kommer ju spillas på den vid matbordet. Det är liksom bara att räkna med men eftersom vi inte har någon annanstans att ha den så hade den förblivit ouppackad om vi inte använder den i köket. 

Så igår hände det, äntligen! Det blev dessutom sådär bra som jag såg i mitt huvud att det kunde bli. Så nu är jag nöjd och hoppas på att vi alla kan vara lite försiktiga med spillandet;) 

   
   

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>