Business Bloggers

Jag har sett fram emot detta event sedan inbjudan damp ned i inboxen. Så spännande föreläsningar och tips och trix som finns för oss bloggare. Och framför allt att man faktiskt kan hjälpas åt. 

Jag och Deers.se svirade om för kvällen och hade inga större planer mer än att just se om vi kunde ta del av ny information. Och vi fick träffa några riktigt intressanta utställare som ni ska få ta del av lite längre fram här i vår. 

Vi började alla med varsit glas bubbel och en gel del mingel med tillhörande kramkalas. Sedan rörde vi oss längre och längre in för att sedan sätta oss ned för att få tal del av de föreläsare som skulle berätta lite under kvälle.  

   
    
    
   
Jag och deer fortsatte faktiskt ut i Stockholmsnatten denna kväll och det blev både mycket att dricka och spännande möten som vi sent kommer glömma. Blev en kväll att minnas helt enkelt. Jag har helt galet roligt ihop med denna sköna böna och att vi sedan fick ihop det med en mix av ställen denna kväll blev bara så sjukt kul. 

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388