Tur och retur Söderköping

Idag åkte jag och Tindra ner tidigt till Sarianen för att fortsätta med det där pysslet vi håller på med. Finns en hel del att göra klart med de sakerna och det är ju ibland en liten nackdel att bo så långt ifrån varandra. 

Men sagt och gjort, tidig morgon så begav vi oss neråt Söderköping och det blev en toppen dag på alla sätt och vis tycker jag. Sjukt god ficka mötte oss i dörren och en utskällning med var på sin plats tydligen av lilla hunden Charlie…

   
    
Sarianne i sin nya kofta ifrån Silverjungle och våriga skor såklart!

 Påvägem hem stannade jag och Tindra för att shoppa lite födelsedagspresenter till Filip som fyller år i morgon. Vi passade också på att avsluta vår härliga söndag med en god middag på Caliente. Mums säger jag bara för spansk tapas!

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388