Konsultation Akademikliniken 

Idag har jag varit iväg på en spännande sak, en konsultation på Akademikliniken på deras Walk in Clinic på St Eriksplan. 

Jag ska nämligen på ett event på torsdag där jag ska vara självaste demopersonen. Så idag var det dags att träffa sköterska Sofia och gå igenom vad jag skulle kunna tänka mig testa på under eventet. 

Jag var faktiskt lite nervös innan jag skulle dit, dels för att det är lite nytt för min del med filler och botox. Men hon var helt fantatsik, mjuk förstående och inte alls sådär som jag av någon anledning förväntade mig. Jag kände mig så trygg och jag förstår varenda sak vi pratade och jag är så peppad inför torsdagen och vilka resultat dessa tre behandlingar kan ge. 

Så håll koll här de närmsta dagarna så ska ni få se vad som händer på torsdag. 

  

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388