Skada i ryggen?

I går så tappade jag känseln i halva höger ben, så där sjukt obehagligt att det knappt går att beskriva… Så min tanke var att är det inte borta tills idag så ringer jag läkaren. Jag har också ett konstigt blåmärke på benet vilket gör att man får en dålig känsla. 

Fick tid på direkten faktiskt vilket så fick åka in till Sabbatsberg där dom har en mottagning som jag kan gå till. Jag har nämligen en Privat vårdsförsäkring som jag har haft sedan jag var liten vilket betyder att jag har vårt vis försäkringsbolaget Skandia. Skönt och det har blivit en vana som jag aldrig kommer ta bort faktiskt. 

Sagt och gjort, det blev en rejäl undersökning av mig och mitt ben. Känseln den konstaterade han var väldigt markant nedsatt och likaså reaktionsförmågan på benet… Så troligtvis är det en nerv som är i kläm. Så väntar nu på en Magnetröntgen tid och själv ska jag försöka hitta en sjukgymnast som kan titta på ev skador med rygg och annat. Så om någon vecka vet jag säkert vad det är och jag håller tummarna för att det är något enkelt. För har nämligen träningsförbud fram till MR är genomförd och svaren ifrån det har kommer… Suck!

  
 

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388