Pissdag

Usch för denna dagen, jag har varit på superdåligt humör och Lily lika så… Jag har försökt jobba men det har gått mindre bra för Lily ska sitta på mig i precis allt… Dock är så är det väl bara att gilla sådana dagar och strunta i alla måsten men det är inte så lätt att säga där och då. 

Har ätit en Magnum glass idag dubble peanutbutter choklad HUR GOD?! Ha begär på den enligt mig. Så den lär det bli fler gånger och framför allt till en kaffe i solen lite senare i vår. 

Tror att det kryper i kroppen på mig för att jag inte kan träna, det har ju varit rutin nu i så många månader och det gör att jag blir av med mycket energi. Vilket är skönt och samtidigt så får man ju en annan form av energi av att just träna. Längtar efter att kunna röra på mig igen!

  

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388