Sprutskräck…

Lite nervös för ikväll, tänk att jag snart ska få nålstick i ansiktet. Hade en extrem sprutskräck när jag var yngre, jag vägrade alltså att gå till tandläkaren och allt sådant som hade med nålar att göra… Tänk vad man lär sig när man blir vuxen ;). 

Det är nog en kombination av att jag just blivit vuxen, fött barn och allt det där men tror att den störst anledningen till att jag inte är rädd för sprutor längre är att jag opererade mitt knä 2006. I och med den operationen var jag tvungen att ta spruta på mig själv under tio dagar för att motverka blodproppar i benet. Och det var inte en liten pennspruta, utan riktiga kanyler som jag skulle sticka mig själv i magen med… Så blev härdad där på något sätt. 

Tycker det fortfarande är lite obehagligt men det är ju inget man dör av så det är ju bara att stålsätta sig. 

  
   
 

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388