Akademikliniken Walk in Clinic event

Igår var jag som ni vet demoperson för Deers.se event tillsammans med Akademikliniken Walk in Clinic på Kungsgatan. 

Vi möttes upp en timma innan eventet skulle starta och det var ganska skönt att få landa lite innan alla andra kom. Vi gick igenom kvällen i lugn och ro och sedan åt vi lite mat. Vid sex kom det ett gäng med härliga tjejer som var lika nyfiken som jag om att lära sig mer om dessa produkter och behandlingar de utför. 

Sofia som jag träffade i måndags gick igenom med mig om vad hon hade tänkt igen och att det bara var att slappna av och att dessa behandlingarna är sådan behandlingar som syns successivt ifrån dag tre och upp till tio dagar. För mig kändes det bra då man inte gärna vill gå ifrån ett ställe och se helt uppsvullen ut. 

  
” Nej – Restylane har aldrig innehållit animaliska produkter och kommer heller aldrig att göra. 

Nej, botox är inte ett nervgift – det är muskelavslappnande och den mängd man injicerar skulle man kunna dricka utan att det skulle vara farligt. 

Nej – du kommer inte att få två wienerkorvar till läppar (även om du skulle vilja) om du gör din behandling hos Akademikliniken – de säger stopp och utför inte injektioner som de inte kan stå för. Detta kanske verkar trivialt, men tyvärr så är det så att vem som helst får injicera idag, och det finns så många kvacksalvare där ute – och vet du – det syns…” – text lånad av Deers.se

  

Anledningen till att jag är intresserad av just Fillers och Borox är för att jag upplevt mig själv trött och att mina ögon lock faller en aning och det är ju så med åren att underhudsfettet försvinner i ansiktet på oss människor. Sedan har jag länge stört mig på min ”arga rynkan” mellan ögonen som bara blir djupare och djupare. 

Så det blev mina tre behandlingar, botox, lite filler i i kinden och en skinbooster. Och jag är super nöjd redan nu, för jag känner redan nu hur resultatet kommer bli. 

Såhär såg jag ut innan och ni får se om några dagar resultatet. 

   
   

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388