Lunchdate

Hade lunchdate igår med pappa P efter att ha flängt till Östermalm för att hämta upp några spännande saker. Vi möttes upp på mos för att det är enkelt och lätt med Lily som kan springa lite som hon vill. 

Blev lite oväntad shopping också mitt i allt, gick förbi Michael Kors butiken och blev helt kär. Men det får ni se senare, jag hade tänkt att inte äga så mycket MK för det är ju något alla har idag och jag vill gärna ha lite mer unika saker som är av dyrare karaktär. Men som sagt kunde inte hålla mig…

Go lunch med lite kalorier blev det i varje fall, super gott verkligen och galet mättande.  

   

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>