Första fästingen…

Vårtecken om något…! När vi hade Ebba och Kiva så hörde det till vanligheten att plocka fästingar och sätta på fästingmedel så fort den första hade kommit. I år blev det Juno som visade upp det lilla krypet på sin lilla mage, usch alltså förstår mig inte på dom där djuren, varför finns dom?

Så efter dokumenterande och genomgång av vad det faktiskt var som satt där på lilla naveln fick jag plocka bort den. Hon tyckte nämligen den kunde suttit kvar ett tag… Men icke sa Nicke sa jag och hon gav till sist med sig…

   
 

Profilbild på admin
By

1 Comment

  1. Ja det kan man verkligen säga, att det är ett vårtecken. =)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>